Allerhande Familie box

score: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 punten

De maaltijdbox van de grootste supermarkt van Nederland, de allerhande familie box. Met als grootste voordeel dat je de wekelijkse boodschappen gratis kan mee bestellen. Elke week drie maaltijden voor twee personen.

Recepten Allerhande familie box

De recepten van de familiebox zijn ivm de allerhande inspiratie iets meer makkelijker te maken en hebben als berijdingstijd gemiddeld een kleine 30 minuten. De recepten worden als kaart bij de allerhande familie box geleverd. En kunnen op de op de website worden nagelezen. De recepten zijn een week van tevoren te bekijken. Er is geen aparte APP (tablet of smartphone) voor de AH maaltijdboxen.

Er is welke week keuze uit vier recepten en er zitten drie maaltijden in de maaltijdbox. Het is dus mogelijk om één recept te wisselen, handig mocht iemand in je gezin bepaalde ingrediënten niet lusten.

AH maaltijdbox Bezorgen

De Allerhande familie box wordt door de eigen bezorgdienst van AH bezorgt. Dit kan op een door jouw aangegeven tijdstip (met uitzondering van maandag morgen) maar elke dag in de week is mogelijk. Handig dat je direct ook je overige boodschappen bij Albert Hein kan bestellen. Deze worden dan gratis bezorgt. 

Abonnement AH familie box

De abonnementen van allerhanden zijn per direct opzegbaar. Je kan tot vier dagen voor bezorgen van je maaltijdbox je abonnement opzeggen. Je zit dus nooit ergens aan vast. Als je niets doet wordt de box elke week (of om de week) bezorgt.

Over Allerhande maaltijdboxen

De maaltijdboxen van allerhande kwamen in 2015 als antwoord op de populaire boxen van Hellofresh. Door het uitgebreide logistieke netwerk waar AH als supermarkt over beschikt was deze introductie voor AH relatief makkelijk. Inmiddels heeft de AH een redelijk marktaandeel weten te veroveren. De Allerhande is een maandelijks tijdschrift boordevol recepten en met een oplage van bijna 2 miljoen het grootste maandblad van Nederland. Online is de allerhande de grootste recepten database van Nederland.

AH familiebox specificaties

Bijgewerkt op 10 januari 2017
prijs per dag / per persoon
€ 4,08
aantal dagen
3 maaltijden
aantal personen
2 volwassenen en 2-3 kinderen
opzegtermijn
1 week
vakantie service
maximaal twee weken stopzetten
klantenservice Allerhande
terugbelservice van 8:30 tot 17:00 en WhatsApp op 06-83542625
hoofdkantoor Allerhande
Zaandam
internationaal
Alleen nederland

Recepten Allerhande Familie box

recepten
kindervriendelijk en 1 recept te vervangen
op papier bijgeleverd
ja
te lezen op de website
ja
te lezen in een APP op de tablet
ja

Bezorgen Allerhande Familie box

Thuis bezorgen
ja
Bezorggebied
heel nederland
Standaard bezorgdag
zelf kiezen
Extra kosten bezorgen
gratis
Ophalen mogelijk
ja

Allerhande Familie box uitproberen

Je kan de allerhande familie box ook uitproberen: je kan je opgeven op de website en zodra je de doos hebt ontvangen direct via WhatApp of per telefoon opzeggen. Je betaalt dan gewoon voor één maaltijdbox. Als je je nu inschrijft heb je de familie box op zijn vroegst binnen vier dagen in huis. Welke dag deze komt bepaal jezelf.

Allerhande Familie box reviews

Er zijn nog geen reviews voor Allerhande Familie box.
Gebruik jij Allerhande Familie box of heb jij het gebruikt? Dan horen wij graag je mening. Je helpt hier deze website en daardoor weer andere mensen mee. Schrijf zelf je eigen review over Allerhande Familie box. schrijf een review