HelloFresh Veggiebox

score: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 puntenscore: 0 punten

De maaltijdbox van Hellofresh voor de vegetariër. Deze maaltijdbox wordt in het weekeinde thuis bezorgd en bevat alle ingrediënten en recepten om drie geweldige vegetarische maaltijden op tafel te zetten.

Recepten Veggiebox

De recepten van de veggiebox worden op losse kaartjes in de maaltijdbox meegeleverd. Deze recepten zijn ook terug te vinden in de Hellofresh app en een week van te voren op de hellofresh website. Er zijn per week vier verschillende recepten. Je maaltijdbox bevat ingrediënten voor drie maaltijden. Dus je kan elke week drie recepten kiezen uit vier mogelijkheden. Zo voorkom je dat je maaltijd ontvangt welke iemand in je gezin niet lust. De recepten in de veggiebox zijn altijd vegetarisch. Je kan op de website van hellofresh voorbeelden vinden wat je aan maaltijden kan verwachten.

Bezorgen Hellofresh Vegiebox

De veggiebox kan worden bezorgd op vier verschillende dagen: zondag, maandagavond of dinsdagavond. Dit kan in heel Nederland, alleen voor de wadden eilanden is de avond bezorging niet beschikbaar. Vooraf aan het bezorgen kan je een sms-berichtje  ontvangen, dan weet je hoe laat ze komen. Ook kan je voor de bezorger een standaard bericht instellen. 

Over Hellofresh

Hellofresh is sinds 2012 in Nederland actief. Hellofresh een startup van het Duitse Rocket Internet, dit is ook het bedrijf achter Zalando. Doordat Hellofresh de eerste landelijke aanbieder was van maaltijdbox en het sinds 2012 met veel marketing geld de maaltijdboxmarkt heeft bestormd is Hellofresh in Nederlands dan ook marktleider.

HelloFresh Veggie specificaties

Bijgewerkt op 18 januari 2017
€ 39,- nu € 10,- korting
prijs per dag / per persoon
€ 0,-
aantal dagen
3 maaltijden
aantal personen
1 - 6 personen
opzegtermijn
maximaal 1 week, mits voor woensdag opgezegd
vakantie service
ja, maximaal 8 weken
klantenservice HelloFresh
telefonisch op 020-7602014 of klantenservice@hellofresh.nl
hoofdkantoor HelloFresh
Amsterdam
internationaal
Australië, België Duitsland, Engeland, Amerika en Oostenrijk

Recepten HelloFresh Veggiebox

recepten
vegetarisch
op papier bijgeleverd
ja
te lezen op de website
ja
te lezen in een APP op de tablet
ja

Bezorgen HelloFresh Veggiebox

Thuis bezorgen
ja
Bezorggebied
heel nederland
Standaard bezorgdag
zaterdag of zondag of dinsdagavond tussen 16:30 en 22:30 uur
Extra kosten bezorgen
gratis
Ophalen mogelijk
nee

HelloFresh Veggiebox uitproberen

De Hellofresh Vegiebox uitproberen is eenvoudig. Je kan een speciale eenmalige Hellofresh Vegiebox aanvragen. Je krijgt dan zonder herhaling één maaltijdbox thuisbezorgt. Doe je dit voor woensdag avond dan heb je de uitprobeer box op zaterdag in huis.

HelloFresh Veggiebox reviews

Er zijn nog geen reviews voor HelloFresh Veggiebox.
Gebruik jij HelloFresh Veggiebox of heb jij het gebruikt? Dan horen wij graag je mening. Je helpt hier deze website en daardoor weer andere mensen mee. Schrijf zelf je eigen review over HelloFresh Veggiebox. schrijf een review