Hellofresh

HelloFresh is sinds 2012 in Nederland actief. Hellofresh is een startup van het Duitse Rocket Internet, dit is ook het bedrijf achter Zalando en vele andere statups. Doordat Hellofresh de eerste landelijke aanbieder was van de maaltijdbox was en het sinds 2012 met veel marketing geld de maaltijdboxmarkt heeft bestormd is het bedrijf in Nederlands dan ook marktleider.

Hellofresh boxen

Hellofresh heeft naast de gewone maaltijdbox een vegetarische maaltijdbox en een box speciaal met kindervriendelijke gerechten. Naast de boxen met complete maaltijden is er ook een ntbijtbox, een fruitbox en rond de kerst zijn speciale kerstboxen te bestellen.

Ingrediƫnten

De producten in de HelloFresh Box worden geselecteerd op basis van kwaliteit. Het moet bovendien duidelijk zijn waar de producten vandaan komen en hoe ze zijn geproduceerd. Daarom werken ze alleen samen met kwalitatieve leveranciers die met passie aan hun product werken.

Hellofresh bezorgen

De hellofreshbox kan worden bezorgd op vier verschillende dagen: zondag, maandagavond of dinsdagavond. Dit kan in heel Nederland, alleen voor de wadden eilanden is de avond bezorging niet beschikbaar. Vooraf aan het bezorgen kan je een sms-berichtje ontvangen, dan weet je hoe laat ze komen. Ook kan je voor de bezorger een standaard mededling instellen, zodat als je niet thuis bent de hellofresh bezorger weet wat hij kan doen, zoals in de achtertuin zetten of bij de buren achterlaten.

Hellofresh evenementen

Hellofresh activeert het gebruik van hun maaltijboxen door het organiseren van evenementen. Zo kan je inschrijven voor kookworkshop of aanschuifdiners. De kookworkshop is bedoeld om zelf, onder begleiding van een chefkok, maaltijden te leren maken en natuurlijk direct daarna op te eten. De aanschuifdiners zijn evenementen georgnaiseerd door leverancier van hellofresh. Ook daar schuif je aan eet je mee. Hellofresh heeft een evenementen pagina waar ingeplande bijeenkomsten staan vermeld. Je kan je vanaf daar inschrijven via eventbrite.

HelloFresh Original

  • Verrassende recepten
  • Verse ingrediĆ«nten
  • Flexibel lidmaatschap
€ 39,-

HelloFresh Family

  • 1 - 6 volwassenen
  • ook voor kinderen
  • vis, vlees en vegetarisch
€ 39,-

HelloFresh Veggie

  • vegetarisch
  • flexibel lidmaatschap
  • verassende recepten
€ 39,-