vanaf37,50per week

AH Allerhande Box

Binnen 30 minuten op tafel
Verse en verrassende ingrediënten
Gratis thuisbezorgd of op te halen bij een AH winkel

De vertrouwde supermarktketen Albert Heijn heeft zijn eigen maaltijdbox: Allerhande, vernoemd naar het gelijknamige tijdschrift van de supermarktketen. Je hebt keuze uit de Allerhande Inspiratiebox en de Allerhande Familiebox. De gerechten zijn eenvoudig, maar toch ook creatief en vernieuwend. Volgens schrijver Ronald Giphart, die zes maaltijdboxen in opdracht van het AD testte, is het zelfs de lekkerste van Nederland.

Het enige wat tegenvalt is de presentatie. Want waar je bij de concurrent vaak een mooi verpakte box krijgt, is het bij Albert Heijn slordig verparkt in een paar tassen. Bijzonder is ook dat je de box pas bij de bezorging afrekend. Maar als we het uiterlijk vertoon vergeten, behoort de AH Allerhande Box tot de beste van Nederland.

Wil je nu de AH Allerhande Box zelf uit gaan proberen? Dan heb je momenteel pech. Want sinds 23 maart 2020 is Albert Heijn tot nader order gestopt met de verkoop van de box. "Zo kunnen we in ons productieproces meer ruimte maken voor de veelgevraagde producten van dit moment." Het besluit hangt samen met de uitbraak van het corona virus, en de daardoor grote vraag op online bestellen.

Maar geen nood. De box is weliswaar niet beschikbaar, via Allerhande kun je wel allerlei lekkere gerechten online vinden. De benodigde gerechten staan netjes aangegeven. Die kun je dus zelf bij de supermarkt kopen.

Info AH Allerhande Box

vanaf prijs
€37.50
opzegtermijn
1 week
vakantie service
maximaal twee weken stopzetten
klantenservice
AH klantenservice: 0800 0305
kortingscode
recept op papier
ja
recept op website
ja
recept op tablet
Geen app
bezorging
In heel Nederland
bezorgdagen
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
bezorgkosten
0
ophalen mogelijk
Ophalen in de AH winkels mogelijk

Kosten Allerhande Inspiratiebox

De Allerhande Inspiratiebox kost slechts 37,50 euro. Daarmee heb je drie verse maaltijden voor twee personen. Daarmee is de Allerhande maaltijdbox één van de goedkoopste van Nederland.

3 dagen AH Allerhande Box
2 personen
37.50 per week

Review AH Allerhande Inspiratie Box

Gebruik jij Allerhande Inspiratie Box of heb jij het gebruikt? Dan horen wij graag je mening. Je helpt hier deze website en daardoor weer andere mensen mee. Schrijf zelf je eigen review over Allerhande Inspiratie Box.

Wanneer is de Allerhande maaltijdbox weer verkrijgbaar?
Dat is niet bekend. Op 23 maart 2020 is AH gestopt met de allehandebox met de reden om capaciteit te maken bij de logistieke afdelingen om het bezorgen van gewone boodschappen mogelijk te maken.

Andere Albert heijn maaltijdboxen