Albert heijn

De maaltijdbox van allerhande kwam in 2015 als antwoord op de populaire boxen van Hellofresh. Door het uitgebreide logistieke netwerk waar AH als supermarkt over beschikt was deze introductie voor AH relatief makkelijk. Inmiddels heeft de AH een redelijk marktaandeel weten te veroveren. De Allerhande is een maandelijks tijdschrift boordevol recepten en met een oplage van bijna 2 miljoen het grootste maandblad van Nederland. Online is de allerhande de grootste recepten database van Nederland.

vergelijken
nu bestellen
Binnen 30 minuten op tafel
Verse en verrassende ingrediënten
Gratis thuisbezorgd of op te halen bij een AH winkel
vanaf37,50per week
vergelijken
nu bestellen

De maaltijdbox van Albert Heijn is in 2015 gelanceerd als antwoord op de populaire boxen van Hellofresh. De supermarktgigant noemt de box Allerhande, vernoemd naar het gelijknamige succesvolle tijdschrift van de keten. Ook de gerechten in de box zijn gebaseerd op het Allerhande tijdschrift. Dat tijdschrift verschijnt bijna in een oplage van 2 miljoen, en is daarmee één van de grootste tijdschriften van Nederland.

Gezien de recepten van Allerhande al langere tijd aanslaan, is het niet vreemd dat ook de maaltijdbox van AH wordt gewaardeerd. Handig is daarbij dat de supermarktketen een enorm uitgebreid netwerk heeft. Inmiddels heeft de Albert Heijn een redelijk marktaandeel weten te veroveren.