vanaf,per week

AH Allerhande Familiebox

Speciaal voor families heeft Albert Heijn een speciale maaltijdbox in het leven geroepen: de Allerhande familiebox. Deze box bevat drie gerechten voor vier personen.

Recepten Allerhande familiebox

De recepten van de familiebox zijn geinspireerd op het populaire tijdschrip Allerhande, vandaar ook de naam Allerhande Familiebox. De recepten zijn gemakkelijk te maken en hebben gemiddeld een bereidingstijd van ongeveer 30 minuten. De recepten worden als kaart bij de allerhande familie box geleverd. En kunnen op de op de website worden nagelezen. De recepten zijn een week van tevoren te bekijken. Er is geen aparte app (tablet of smartphone) voor de AH maaltijdboxen.

Er is elke week keuze uit vier recepten en er zitten drie maaltijden in de maaltijdbox. Het is dus mogelijk om één recept te wisselen, handig mocht iemand in je gezin bepaalde ingrediënten niet lusten.

AH maaltijdbox Bezorgen

De Allerhande familie box wordt door de eigen bezorgdienst van AH bezorgt. Dit kan op een door jouw aangegeven tijdstip (met uitzondering van maandag morgen) maar elke dag in de week is mogelijk. Handig dat je direct ook je overige boodschappen bij Albert Hein kan bestellen. Deze worden dan gratis bezorgt. In maart 2020 is deze mogelijkheid echter tijdelijk komen te vervallen, als gevolg van het corona virus.

Abonnement AH familiebox

De abonnementen van allerhanden zijn per direct opzegbaar. Je kan tot vier dagen voor bezorgen van je maaltijdbox je abonnement opzeggen. Je zit dus nooit ergens aan vast. Als je niets doet wordt de box elke week (of om de week) bezorgt.

Info AH Allerhande Familiebox

vanaf prijs
?
opzegtermijn
1 week
vakantie service
maximaal twee weken stopzetten
klantenservice
Terugbelservice van 8:30 tot 17:00 en WhatsApp op 06-83542625
kortingscode
recept op papier
ja
recept op website
ja
recept op tablet
niet via een speciale app
bezorging
Ja, gratis
bezorgdagen
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag
bezorgkosten
0
ophalen mogelijk
Ja, bij de AH.

De voordeligste familiebox van Nederland

De AH Allerhande Familiebox heeft een vaste prijs van 49 euro. De box bevat drie maaltijden voor vier personen: twee volwassenen en twee kinderen. Daarmee is de box relatief voordelig. Bij veel andere boxen betaal je al snel tien euro per week meer.

3 dagen AH Allerhande Familiebox
4 personen
49.00 per week

Veel gestelde vragen

Heb je nog vragen over de AH Allerhande Familiebox? Geen probleem. We hebben voor je de meest gestelde vragen op een rij gezet.

Review AH Allerhande Familiebox

We hebben de familiebox zelf nog niet kunnen testen, dit komt omdat de box momenteel niet online beschikbaar is. Heb jij in het verleden de box geprobeerd? Plaats dan een review met jouw mening.

review schrijven

Andere Albert heijn maaltijdboxen