vanaf11,49per week

Quick & Easy Box Hello Fresh

4.50 (2 reviews)
In 20 - 25 minuten klaar
Makkelijk en snel
Wekelijks keuze uit 19 gerechten
Quick & Easy Box Hello Fresh
eigenschappenkostenveel gestelde vragenreviews
vergelijken

Lekker gezond eten, maar geen tijd om uren in de keuken te staan? Dan is de Quick & Easy Box van Hello Fresh iets voor jou. Deze gerechten kun je binnen 20-25 minuten maken. Heb je voorkeuren voor een bepaald gerecht? Geen probleem, want bij Hello Fresh kun je wekelijks uit 19 gerechten kiezen.

De Quick & Easy Box bevat zowel de gerechten als de benodigde producten. De box wordt gratis bezorgd. Dit kan op zaterdag, zondag, dinsdag of woensdag. In de Randstad kun je de box ook nog op maandag laten bezorgen.

Info Quick & Easy Box Hello Fresh

vanaf prijs
€11.49
opzegtermijn
1 week
vakantie service
ja
klantenservice
020-7602014
kortingscode
recept op papier
ja
recept op website
ja
recept op tablet
ja
bezorging
overal in Nederland
bezorgdagen
dinsdag, woensdag, zaterdag, zondag
bezorgkosten
0
ophalen mogelijk
nee

Korting Hellofresh Quick & Easy Box

Wil je deze box met korting? Dat kan. De prijs die je ziet is zonder korting. Maar speciaal voor nieuwe gebruikers zijn er acties. Zo krijg je op de eerste box 40% korting, en op de tweede en derde 20%. Daardoor betaal je voor de eerste Quick & Easy Box slechts 24,57 euro (op basis van 2 personen en 3 maaltijden).

3 dagen Quick & Easy Box Hello Fresh
1 personen
35.95 per week
2 personen
40.95 per week
3 personen
51.95 per week
3 personen
61.95 per week
4 personen
61.95 per week
5 personen
71.95 per week
6 personen
80.95 per week
4 dagen Quick & Easy Box Hello Fresh
1 personen
40.95 per week
2 personen
45.95 per week
4 personen
71.95 per week
5 personen
89.95 per week
6 personen
99.95 per week

Veel gestelde vragen

Wellicht heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over de Quick & Easy Box. Dat kan. Wij hebben de meest voorkomende vragen op een rijtje gezet. Heb je een andere vraag? Dan kun je uiteraard altijd met ons contact opnemen. Je kunt uiteraard ook bellem met de klantenservice van Hellofresh.

Kan ik de Quick & Easy Box cadeau doen?
Je kunt een cadeaubon kopen. Soms krijgen bestaande klanten ook de mogelijkheid om een gratis box weg te geven. Het gaat dan echter wel om een abonnement, waarbij alleen de eerste box gratis is.
Wanneer kan ik korting krijgen bij HelloFresh?
Per adres kom je slechts één keer in aanmerking voor korting. De korting bedraagt 40% op de eerste box, 20% op de tweede en derde.
Kan ik de Quick & Easy Box eenmalig bestellen?
In principe ga je direct een abonnement aan. Maar je kunt deze wel direct stopzetten.

Reviews Hellofresh

De ervaringen van Hellpofresh gebruikers zijn in het algemeen positief. Dat geldt ook voor mensen die wekelijks smullen van de Quick & Easy Box. Vooral de variatie en de snelheid wordt geroemd. Toch is er ook kritiek. Vooral dat niet voor iedereen duidelijk is dat de box een abonnement betreft (die wekelijks opgezegd of gebauzeerd kan worden). Vooral mensen die de box eenmalig hadden willen uitproberen, klagen hierover.

review schrijven
5 sterren

Phasellus lectus tortor, consequat euismod feugiat eget, tristique ac leo. Maecenas feugiat condimentum ligula a aliquam. Proin bibendum vel tortor sit amet venenatis. Nulla ac ex neque. Duis eget convallis diam, non faucibus ante. Sed pulvinar et purus non dapibus. Integer dictum luctus pulvinar. Vestibulum quis lacus in ligula tempor lobortis.

  • Snel en makkelijk
  • Bezorgt niet in Montenegro
4 sterren

Lobortis maximus consectetur. Integer nec ligula a libero tempor rutrum. Suspendisse ultricies, diam ut commodo sollicitudin, ligula orci feugiat felis, et finibus nibh, gula orci feugiat felis, et finibus nibh.

  • recepten zijn eenvoudig
  • hoef geen boodschappen te doen
  • geen lasagne of sinnaasappelsap
  • bezorging heel erg vroeg, voor 13:00

Andere HelloFresh maaltijdboxen